Вплив мікродобрив на урожайність соняшника - Степаненко, Н. В.; Курман, С. Я.; Овчарук, Олег Васильович (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: соняшник; урожайність; сільськогосподарські культури; sunflower; Sonnenblume; crop capacity; Erntekapazität; landwirtschaftliche Nutzpflanzen; agricultural crops