Протиерозійні властивості кореневих систем сосни звичайної у яружно-балкових насадженнях - Дударець, Сергій Миколайович (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: яружно-балкові насадження; протиерозійний комплекс; сосна звичайна; ravine-balcony plantings; anti-erosion complex; Scots pine; Erosionsschutzkomplex; Kiefer