Мікотоксини як основний контамінант фуражного зерна - Петренко, Валентина Василівна; Науменко, Оксана Василівна (НУБіП України, 2025)
В статті представлена теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології виробництва, логістики та переробки продукції рослинництва» присвяченої 110-річчю від дня народження видатного вченого, основоположника кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва, завідувача кафедри з 1968 по 1987 рр., доктора сільськогосподарських наук, професора Лесика Бориса Васильовича, 2-3 червня 2025 р. м. Київ.
Keywords: безпека кормів; мікотоксини; фуражне зерно; кукурудза; feed safety; mycotoxins; feed grain; maize