Техніко-економічне обгрунтування вибору конструкції сендвіч-панелі - Бакулін, Євгеній Анатолійович; Подолянко, Д. С. (НУБіП України, 2025)
Збірник тез доповідей ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: сендвіч панелі; теплоізоляція будівель; металеві конструкції; теплотехнічні розрахунки; sandwich panels; thermal insulation of buildings; metal structures; thermal engineering calculations