Вплив абіотичних і біотичних факторів на сільськогосподарські рослини - Овчарук, Олег Васильович; Рахметов, Джамал Бахлул; Єременко, О. А.; Федорчук, М. І. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: екологічні фактори; абіотичні фактори; сортозміна; environmental factors; abiotic factors; variety change; ökologische Faktoren; abiotic factors