Гастрономічний туризм у Полтаві - Хоруженко, Лада (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: гастрономічний туризм; культурна спадщина; національна гастрономія; ресторанна індустрія; gastronomic tourism; cultural heritage; national gastronomy; restaurant industry