Міждисциплінарний підхід до формування компетенцій фахівців інженерного спрямування - Постол, Ю. О.; Гулевський, В. Б. (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді з XXV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (17-19 жовтня 2024 року, м. Київ) присвяченій 124-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, 95-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБІП України.
Keywords: міждисциплінарний підхід в науці; технологічні інновації; технологічний прорив; різнобічність експертизи професіонала; interdisciplinary approach in science; technological innovations; technological breakthrough; versatility of a professional’s expertise