Особливості теплової підготовки і моніторингу процесів експлуатації двигунів транспортних засобів, працюючих на зрідженому газовому паливі - Грицук, І. В.; Погорлецький, Д. С.; Симоненко, Р. В.; Володарець, М. В.; Худяков, І. В. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: експлуатація двигунів транспортних засобів; підготовка процесів експлуатації двигунів; зріджене газове паливо; operation of vehicle engines; Betrieb von Fahrzeugmotoren; preparation of engine operation processes; Vorbereitung von Motorbetriebsprozessen; engines running on liquefied gas fuel; Flüssiggaskraftstoff