Особливості формування перекладацької компетентності майбутнього перекладача - Конончук, І. В. (НУБіП України, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: перекладацька компетентність; компетентність майбутнього перекладача; translation competence; Übersetzungskompetenz; Kompetenz des zukünftigen Übersetzers; competence of the future translator