Стан та доцільність вирощування чорнушки посівної в Україні - Вітровчак, Лінда Андріївна (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: чорнушка посівна; строки сівби; рістстимулюючі препарати; black cumin; sowing dates; growth-stimulating drugs; Schwarzkümmel; Wachstumsfördernde Präparate