Формування національної ідентичності особистості майбутнього фахівця в закладах вищої освіти - Кіндрат, І. П.; Чередник, Лідія Миколаївна (НУБіП України, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: національна ідентичність особистості; особистість майбутнього фахівця; national identity of the individual; nationale Identität des Einzelnen; Persönlichkeit des zukünftigen Spezialisten; personality of the future specialist