Інженерний менеджмент величини втрат та механічних пошкоджень зерна при комбайновому збиранні - Стецюк, Сергій Васильович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь» (м. Житомир, 11 квітня, 2025 року)
Keywords: комбайне збирання; природно-кліматичні умови; агротехнічний стан; біологічні особливості; combine harvester; natural and climatic conditions; agrotechnical condition; biological features