Сучасні підходи в лікуванні простатиту в собак - Рябий, В. Ю. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: лікування простатиту в собак; простатит в собак; treatment of prostatitis in dogs; prostatitis in dogs; лікування простатиту; prostatitis treatment