Концептуальне обґрунтування спортивно-оздоровчого комплексу у м. Яремче - Українець, Ірина Павлівна (НУБіП України, 2025)
Бакалаврська кваліфікаційна робота представлена на 79 сторінках друкованого тексту, містить 8 таблиць, 11 рисунків, 54 літературних джерела та 25 додатків. Досліджено перспективи розвитку готельного бізнесу у м. Яремче, обґрунтовано актуальність проектування спортивно-оздоровчого комплексу на 50 номерів у даному населеному пункті. Розроблене концептуальне рішення для ефективного функціонування засобу розміщення. Запроектовано та розглянуто організацію приміщень за групами: фронт-офіс (приймально-вестибюльна, житлова, побутова, торговельна, дозвіллєво-анімаційна, лікувально-оздоровча, спортивна), бек-офіс (адміністративна, господарська), сервіс (бронювання, реєстрація, розміщення, виселення, хаузкіпінг, клінінг, wellness, SPA, фітнес, спорт, івент-сервіс), а також заклади харчування. Представлено архітектурні, дизайнерські та інженерні рішення, розрахунок загальної площі та кошторис.
Keywords: готельно-ресторанне господарство; спортивно-оздоровчий комплекс; організація обслуговування; конкурентні переваги; кошторис проекту; hotel and restaurant business; sports and wellness complex; service organization; competitive advantages; project cost estimate