Роль веб-дизайну в формуванні іміджу держави в цифровій дипломатії: функціональні та естетичні аспекти національних дипломатичних порталів - Гурковська, Світлана Сергіївна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: зовнішньополітична діяльність; державна політика; міжнародна спільнота; візуальна айдентика; foreign policy activities; public policy; international community; visual identity