Огляд конструктивних рішень, що компенсують некероване відхилення руху трактора - Грудовий, Роман Сергійович; Брикуля, В. А.; Шевчук, Олег Анатолійович (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника XІV Міжнародної науково-технічної конференції «Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві» (м. Київ, смт Глеваха 1-17 жовтня 2025 р.)
Keywords: стабілізація прямолінійного руху; підкермовувальний пристрій; колісний трактор; конструкція робочого знаряддя; stabilization of straight-line movement; steering device; wheeled tractor; working tool design