Забезпечення цифрового розвитку соціальної сфери в умовах війни - Олексенко, Б. В. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Наукові здобутки студентської та учнівської молоді з реалізації Плану відновлення України" (м. Київ, 13 березня 2024 р.).
Keywords: цифрові технології; соціальна сфера; послуги; digital technologies; social sphere; services