The dependence of the fire of forest plantations Boyarka Forest Experimental Station on the agi structure, forest growing conditions and reserves of forest combustible materials - Hurzhii, R. V.; Yavorovskyi, P. P. (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві» (18-19 квітня 2019 року)
Keywords: fire of forest plantations; пожежа лісових насаджень; forest combustible materials; лісові горючі матеріали; age structure; вікова структура; Waldbrand; brennbare Materialien im Wald