Впровадження системного підходу в логістиці АПК - Груб’як, Дмитро Вікторович (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура».
Keywords: логістична системи АПК; виробнича підсистема; машино-тракторний парк; agricultural logistics system; Logistiksysteme für die Agrarwirtschaft; Produktionssubsystem; production subsystem; machine and tractor fleet