Implementation of strategic management principles in the agricultural sector - Chen, Gaojiang (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника V Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетинг та логістика в агробізнесі», присвяченої 127-річчю заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ, 10-11 квітня 2025 року)
Keywords: стратегічне управління; інтеграція сучасних технологій; глобальні економічні коливання; інвестиції в автоматизацію та цифровізацію; strategic management; global economic fluctuations; integration of modern technologies; investments in automation and digitalization