Новітні розробки й можливості переробки плодово-ягідної сировини за сучасних умов - Литовченко, Олександр Михайлович; Ляшенко, Юлія Юріївна; Войцехівський, Володимир Іванович (НУБіП України, 2025)
В статті представлена теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології виробництва, логістики та переробки продукції рослинництва» присвяченої 110-річчю від дня народження видатного вченого, основоположника кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва, завідувача кафедри з 1968 по 1987 рр., доктора сільськогосподарських наук, професора Лесика Бориса Васильовича, 2-3 червня 2025 р. м. Київ.
Keywords: агропромисловий комплекс; плодово-ягідна сировина; переробка сировини; виробництво соків; agricultural sector; fruit and berry produce; processing of raw materials; juice production