The role and importance of the national geospatial data infrastructure of Ukraine in the context of modern land legislation - Savenko, O. V.; Kukharenko, E. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: національна інфраструктура; геопросторові дані; national infrastructure; geospatial data; nationale Infrastruktur; raumbezogene Daten