Метод та засоби контролю не перпендикулярності осі гільзи до осі отворів корінних опор - Бистрий, Олександр Миколайович (НУБіП України, 2023)
Теза доповіді учасника ХXІI Міжнародної онлайн-конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн» (м. Київ, 19-20 квітня 2023 року)
Keywords: ремонт двигyнів; положення гільз; констрyкція приладів; спосіб вимірювання; engine repair; sleeve position; instrument design; measurement method