Оцінка системи управління виробничими запасами ТОВ «ЮНІТЕД» - Савченко, Лілія Анатоліївна (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура».
Keywords: управління товарними запасами; поточні активи; підприємницька діяльність; inventory management; Bestandsverwaltung; current assets; Umlaufvermögen; business activity