Дендрологічні природно-заповідні об’єкти міста Херсон - Бойко, Т. О.; Бойко, П. М. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: паркові території; парки-пам’ятки; азональні природні об’єкти; park areas; memorial parks; azonal natural objects; Parkanlagen; Parks und Sehenswürdigkeiten