Угнівенко, А.М.Кос, Н.В.Антонюк, Т.А.Жукорський, О.М.Крук, О.П.2021-11-232021-11-232020Мармуровість m. longissimus dorsi великої рогатої худоби / А.М. Угнівенко, Н.В. Кос, Т.А. Антонюк, О.М. Жукорський, О.П. Крук // Тваринництво та технології харчових продуктів. - К. : НУБіП України, 2020. - Том 11, № 3. - С. 77-84https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8834Дослідження спрямоване на встановлення відмінностей у мармуровості яловичини залежно від віку молодняку та особливостей його росту. Його проводили на бугайцях української чорно-рябої молочної породи у ФГ “Журавушка”, Броварського району, Київської області. Худобу вирощували і відгодовували за технологією виробництва яловичини у молочному скотарстві. Забій її провели у забійному цеху с. Калинівка.ukяловичинамолочна худобавнутрішньом’язовий жирукраїнська чорно-ряба молочна породаМармуровість m. longissimus dorsi великої рогатої худобиOther