Шкідники ріпаку - Сідько, Лариса Костянтинівна (НУБіП України, 2023)
Тематична письмова довідка на тему: «Шкідники ріпаку».
Keywords: ріпак; шкідники; список літератури; rapeseed; pests; list of references