Distribution of the number of loadings to failure of machine elements - Alferov, О. I. (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь» (м. Житомир, 11 квітня, 2025 року)
Keywords: deterministic constant limit level; bearing capacity of the element; integer number; magnitude loadings; детермінований константний граничний рівень; несуча здатність елемента; ціле число; величина навантажень