Engineering management solutions to criterion of choice of combine harvesters - Rogovskii, Ivan (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: вибір зернозбиральних комбайнів; selection of combine harvesters; Auswahl von Mähdreschern; інженерні управлінські рішення; engineering management solutions; Engineering-Management-Lösungen