Визначення вмісту ксенобіотиків в продукції рослинництва фізико-хімічними методами аналізу - Хижан, Олена Ісаївна; Ковшун, Лідія Олександрівна; Бобунов, О. Ю.; Нестерова, К. А.; Хижан, А. О. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: органічне виробництво; ксенобіотики; пестициди; organic production; xenobiotics; xenobiotics; ökologische Produktion; Pestizide