Науково-технічне забезпечення ефективного використання сапропелів у рослинництві - Цизь, І. Є. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів XХV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (м. Київ,17–19 жовтня 2024 року).
Keywords: сапропелі у рослинництві; органічні добрива; добування озерних відкладів; бігеоценотичне ведення виробництва; sapropels in crop production; organic fertilisers; extraction of lake sediments