Дрони, мобільне картографування та SLAM/лазерне сканування для швидких обстежень - Садовський, Кирило Іванович (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: інженерно-геодезичні вишукування; електронні тахеометри; лінійні споруди; складна забудова; engineering and geodetic surveys; electronic total stations; linear structures; complex development