Використання arcgis продуктів для забезпечення інвентаризації земель - Кустовська, Оксана Володимирівна (НУБІП України, 2024)
Тези доповідей учасників Міжнародної практичної конференції «Сучасні виклики в управлінні земельними ресурсами» (м. Київ, 7 червня 2024 р.)
Keywords: інвентаризація об’єктів; земельні ресурси; картографічне забезпечення; використання земель; inventory of objects; land resources; cartographic support; land use