Аналіз діяльності готельно-ресторанного господарства в умовах війни - Ободовська, Руслана (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: готельно-ресторанний сектор; туристичні потоки; міжнародний туризм; іноземні туристи; hotel and restaurant sector; tourist flows; international tourism; foreign tourists