Особливості розслідування колабораційної діяльності в умовах воєнного стану - Донєва, Поліна (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: особливості розслідування колабораційної діяльності; соціальна та правова держава; досягнення сучасних ідеалів держави і суспільства; особливості в порядку розслідування; Features of investigating collaborative activities; social and legal state; achievement of modern ideals of the state and society; specifics in the investigation procedure