Оптимізація вирощування картоплі в умовах Західного Лісостепу України - Мельничук, М. О.; Шушпанов, Д. Г.; Овчарук, Олег Васильович (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: картоплярство; агротехнічні заходи; пророщування картоплі; potato farming; agricultural measures; potato sprouting; Kartoffelanbau; Kartoffeln keimen lassen