Польські ідіоми та їх українські відповідники: труднощі перекладу - Колодіна, Лариса Степанівна (НУБіП України, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: польські ідіоми; труднощі перекладу; Polish idioms; Polnische Redewendungen; Übersetzungsschwierigkeiten; translation difficulties