Ринок сортів і насіння - Захарчук, Олександр Васильович; Жемойда, Віталій Леонідович; Спряжка, Роман Олегович; Макарчук, Оксана Григорівна (НУБіП України, 2024)
Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни «Ринок сортів і насіння» ОС Магістр, спеціальності 201 «Агрономія», ОПП «Селекція і генетика сільськогосподарських культур». Посібник буде корисний для викладачів і студентів агрономічних спеціальностей, здобувачів вищої освіти, аспірантів, фахівців з насінництва, насіннєзнавства та насіннєвого контролю.
Рекомендовано до видання рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: сорти і насіння; селекція і генетика; насінництво; Sorten und Saatgut; Zucht und Genetik; Saatgutproduktion; varieties and seeds; breeding and genetics; seed production