Інноваційні технології в закладах HoReCa : автоматизація сервісу в розважальних комплексах - Диннік, Анастасія (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: автоматизація сервісу; сучасні технології; конкурентоспроможність; світові ринки; service automation; modern technologies; competitiveness; world markets