Еволюція концептуальних підходів організацій земляних робіт в умовах урбанізованих територій - Коротков, Є. М. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей наукових досліджень науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку машинобудування України», присвяченої 20-й річниці з дня створення факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: урбанізоване середовище; будівництво; підземні комунікації; urban environment; construction; underground utilities; urbanisierte Umgebung; unterirdische Versorgungsleitungen