Санітарний стан насаджень чигиринського надлісництва в осередках комах-хвоєгризів - Перевізник, А. В.; Пузріна, Наталія Василівна (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України «Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та європейської інтеграції України» (5 – 6 червня 2025 року) м. Київ.
Keywords: соснові ліси; висихання насаджень; санітарний стан лісу; комахи-хвоєгризи; pine forests; drying out of plantations; forest health; needle-eating insects