Перспективи виходу українського біопалива на міжнародні ринки - Рудик, Юлія; Власенко, Юрій Григорович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної наково-практичної конференції «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві» (м. Київ., 07-08 березня, 2025 року)
Keywords: аграрний сектор; енергетичні культури; переробка сировини; виробничі потужності; agricultural sector; energy crops; raw material processing; production capacity