Порівняльна характеристика нових сортів сої - Лемешик, А. В.; Новицька, Наталія Валеріївна (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: соя; нові сорти; експортна привабливість сої; soy; new varieties; export appeal of soybeans; Soja; Exportattraktivität von Soja