Обґрунтування конструкції пневматичної висівної системи машин для внесення твердих мінеральних добрив - Онищенко, Володимир Борисович; Онищенко, Борис Володимирович; Адамчук, Олександр Васильович (НУБіП України, 2023)
Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.

The Proceedings presents abstracts of reports of scientific and pedagogical workers, research staff, graduate students and students of the NULES of Ukraine, leading domestic and foreign higher educational institutions and scientific institutions, in which completed stages of development are considered.
Keywords: конструкція пневматичної висівної системи машин; внесення твердих мінеральних добрив; машини ПШ-21; транспортування туків; design of the pneumatic sowing system of the machines; application of solid mineral fertilisers; machines PSh-21; transporting tusks