Сезонна безвідмовність самохідних обприскувачів - Любченко, О. С. (НУБіП України, 2025)
Збірник тез доповідей ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: самохідні оприскувачі; сільськогосподарські машини; ефективність експлуатації; надійність експлуатації; self-propelled sprayers; agricultural machines; operational efficiency; operational reliability