Комп’ютерна схемотехніка та логіка - Лапко, В. В.; Гусєв, Борис Семенович; Касаткін, Дмитро Юрійович; Смолій, Віктор Вікторович; Блозва, Андрій Ігорович; Осипова, Тетяна Юріївна; Матус, Юрій Володимирович; Савицька, Яна Артурівна (НУБіП України, 2017)
Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів ОС «Бакалавр» за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія». Матеріали посібника підготовлені на основі методологічних досліджень авторів та відповідного курсу лекцій, які викладаються для студентів. Посібник містить теоретичний матеріал, який надає можливість сформувати уявлення стосовно взаємозв’язку інформаційних технологій, програмних засобів, схем та математичних визначень і формул. Перша частина посібника присвячена розгляду математичних засад і схемотехніки арифметичних засобів комп’ютерних пристроїв. Представлений теоретичний матеріал доповнено практичними роботами з використанням сучасних програмних методів.
Математичні засади і схемотехніка арифметичних засобів комп’ютерних пристроїв
Keywords: інформатика; комп’ютерна схемотехніка; інформаційні технології; комп’ютерна логіка