Міжнародна дипломатія як фактор медійного висвітлення повернення українських військових - Щука, Олеся Олегівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: міжнародна спільнота; гуманітарні ініціативи; дипломатичні представництва; світова громадськість; international community; humanitarian initiatives; diplomatic missions; world community