Особливості правового регулювання робочого часу та часу відпочинку в умовах воєнного стану - Даценко, Анастасія Олександрівна (НУБіП України, 2024)
В статті подано наукові здобутки учасника, що присвячені проблемам юридичної науки.
Keywords: правове регулювання робочого часу; організація трудових відносин; legal regulation of working hours; organisation of labour relations; gesetzliche Regelung der Arbeitszeiten; Organisation der Arbeitsbeziehungen