Властивості термообробленої сухостійної деревини ясена - Пінчевська, Олена Олексіївна; Давидов, В. М. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України «Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та європейської інтеграції України» (5 – 6 червня 2025 року) м. Київ.
Keywords: деревина ясена; інвазійні шкідники; халаровий некроз; термооброблення деревини; ash wood; invasive pests; halar necrosis; heat treatment of wood