Дипломатія УНР після проголошення незалежності в 1918 р. - Ямнич, Юлія Володимирівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: дипломатичні відносини; закордонні справи; міжнародне право; міжнародне визнання; diplomatic relations; foreign affairs; international law; international recognition